Privatnost i kolačići – moja-korpa.com
Menu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 35 KM - Email: info@moja-korpa.com

Privatnost i kolačići

POLITIKA PRIVATNOSTI     

Naše opredjeljenje: na prvom mjestu je sigurnost vaših osobnih podataka .

Kada posjetite internetsku trgovinu i koristite usluge internetske trgovine, prikupljamo i obrađujemo vaše osobne podatke, omogućujući vam da se upoznate s našom ponudom, izborom, kupnjom i isporukom robe te  brzom, ugodnom i sigurnom mrežnom uslugom.  U nastavku ćemo vas osvijestiti i očistiti od sustava za prikupljanje, pohranjivanje, korištenje i širenje vaših osobnih podataka.

Kao kontrolor podataka posebnu pažnju posvećujemo zaštiti privatnosti podataka i osobnih podataka koje dobivamo od korisnika internetske trgovine i dodatnih informacija koje dobivamo od kupaca. Osobni podaci će se prikupljati, obrađivati ​​i pohranjivati ​​u skladu s propisima o zaštiti osobnih podataka i ovim pravilima.

Vaši osobni podaci, prikupljanje i njihova upotreba sastavni su dio  Općih uvjeta  naše internetske trgovine i mogu se tumačiti samo zajedno s njima, stoga preporučujemo da ih pročitate u cijelosti.

Ova pravila o privatnosti određuju kako web stranica Moja-korpa.com u vlasništvu Boreas d.o.o.  (u daljnjem tekstu:  prodavatelj  ili  upravitelj ) pribavlja, pohranjuje i koristi vaše osobne podatke.

Ova se pravila o privatnosti primjenjuju na (I) upotrebu naše web stranice www.moja-korpa.com  (u daljnjem tekstu:  web stranica ), (II) pretplatu na ažuriranje vijesti i naš asortiman usluga, (III) komunikaciju putem naših društvenih kanala i aplikacija, (Iv) registracija u internetskoj trgovini, (V) kupovinu robe i (VI) upotreba bilo koje druge, sadašnje ili buduće, internetske ili izvanmrežne usluge (u daljnjem tekstu (I) - (V):  Usluge ).

Molimo pažljivo pročitajte ovu Politiku privatnosti. Preporučujemo da pravilno zadržite kopiju ovih Pravila o privatnosti i sve buduće verzije koje se odnose na vaše zapise o pristanku koje ste nam dostavili.

Kontrolor osobnih podataka

Kontrolor osobnih podataka je  Moja-korpa.com, Boreas d.o.o. 

Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se putem e-maila na  info@moja-korpa.com ili nas pozovite na broj 081 920 777.

Kako prikupljamo, koristimo i na drugi način obrađujemo vaše osobne podatke?

Vaše osobne podatke dobivamo kada nam ih dostavite, primjerice, korištenjem usluga internetske trgovine, kad nas kontaktirate izravno e-poštom, telefonom, u pisanom obliku ili putem drugih oblika prijenosa osobnih podataka. Ako to dopuštaju ili nalažu propisi, možemo od vas dobiti informacije iz drugih izvora.

Informacije o vama dobivamo kada:

 • se registrirate kao korisnik,
 • napravite narudžbu
 • otkažete narudžbu,
 • pregledavate naš sadržaj,
 • kad nam pošaljete razna pitanja, zahtjev za zahtjev, vratite proizvod,
 • komunicirate s nama putem društvenih mreža,
 • iz drugih izvora (na primjer: vašu sposobnost kupnje kreditnom karticom pruža nam pružatelj kredita, informacije o tome je li vaša kreditna ili debitna kartica valjana i možete li kod nas koristiti kreditnu karticu za plaćanje narudžbe).

Tehnički podaci dobivaju se automatski.

Koje vrste osobnih podataka prikupljamo ili prikupljamo o vama?

Naše usluge možete koristiti kao:

 • neregistrirani korisnik (gost)  (u tom slučaju, uz vaš pristanak, kada posjetite našu web stranicu, prikupljat ćemo podatke putem kolačića kako bismo pružili bolju funkcionalnost i korisničko iskustvo, sigurnost, kako bismo računali broj korisnika na web mjestu i osigurali nesmetan rad web stranice),
 • registrirani korisnik (član),

 

 • kupac.

 Prikupljamo nekoliko vrsta osobnih podataka o našim registriranim korisnicima i kupcima :

 • podaci o identitetu:  ime, prezime, adresa e-pošte i lozinka koja je šifrirana i poznata samo korisniku (također nećemo biti upoznati).
 • Podaci o predstavniku pravne osobe koji je u ime pravne osobe izvršio narudžbu ili izvršio kupnju i druge prakse u internetskoj trgovini;
 • podaci za kontakt:  e-pošta, adrese za dostavu, adresa za naplatu i telefonski broj.
 • financijske informacije:  Ne pohranjujemo podatke vaše kreditne kartice. Ove podatke pružamo samo vašoj tvrtki za kreditne kartice. Isto se odnosi i na ostale slične oblike internetskog plaćanja.
 • Podaci  o kupnji i plaćanju: Mi čuvamo sve podatke o vašim narudžbama i uplatama, uključujući otkazivanje, podatke o nalogu za povrat. Te podatke možete pregledavati i uređivati ​​u profilu internetske trgovine.
 • informacije u vezi s vašom upotrebom i profilom:  nedavni pregledi proizvoda, proizvodi u nedovršenom redu, učestalost posjeta pojedinim odjelima, česte kupnje, komunikacija s nama.
 • marketinške informacije:  vaše pretplate na naša izdanja.
 • tehnički podaci:  IP adrese, operativni sustav, preglednik, operativni sustav, lokacija vašeg uređaja, vrsta uređaja kojem pristupate na našoj web stranici i slično, također se prikupljaju radi sigurnosti i dokaza.

Kako kolačići rade u internetskoj trgovini?

Internetsku trgovinu možete posjetiti bez registracije. Registracija je potrebna samo ako koristite bilo koju uslugu koja zahtijeva prijavu ili se pretplatite za dobivanje obavijesti.

Prilikom posjeta web mjestu (čak i kada posjećujete bez prijave) prodavatelj zadržava pravo pohranjivanja podataka na korisnikovom uređaju u obliku kolačića ili slične datoteke namijenjene personalizaciji web portala željama korisnika i pružanju web-usluga prilagođenih korisnicima. Pohrana im je pod potpunom kontrolom preglednika korisnika. Korisnik može izborno ograničiti ili onemogućiti pohranu kolačića. Pravila o kolačićima možete vidjeti dolje na ovoj stranici.

Kako koristimo vaše podatke?

Prikupljamo podatke o registriranim korisnicima i kupcima i kupnjama kako bismo osigurali naše pravne obveze (na primjer, vođenje financijskih i poslovnih evidencija), izvršili svoje narudžbe i isporučili robu, profilirali kupce, pokazali potrebe pojedinog kupca prikladnijim ponudama te analizirali poslovanje, planiranje , praćenje statistika, ponašanje kupaca i posjetitelja i slično, koristeći anonimne podatke.

Pitanja koja nam pošaljete putem kontakt obrazaca ili adresa e-pošte objavljena na web mjestu koristit će se isključivo za rješavanje problema ili za pružanje odgovora na pitanje.

Ako komunicirate s nama putem bilo koje društvene mreže, također možemo upotrijebiti vaše podatke za slanje marketinških poruka putem iste društvene mreže u skladu s uvjetima i dozvolama koje ste dali upravitelju društvene mreže.

U koje svrhe obrađujemo i koristimo osobne podatke?

Vaše osobne podatke možemo koristiti u jednu ili više sljedećih svrha:

 • U vezi s vašim korištenjem Usluga.
 • Upravljanje i poboljšanje naših web mjesta, uključujući prilagođavanje korisničkog iskustva naše web stranice.  To je potrebno za naš legitimni interes kako bismo bolje razumjeli želje naših korisnika i potencijalnih kupaca te prilagodili naše web stranice, proizvode i usluge vašim potrebama i željama.
 • Internetsko oglašavanje u ponašanju (profiliranje).  Na nekim stranicama naših web stranica možemo koristiti i / ili dopustiti trećim stranama (reklamnim partnerima) da prikupljaju (sve putem internetskih alata za praćenje poput kolačića i drugih tehnologija praćenja) osobne podatke koji se odnose na vaše aktivnosti na tim web mjestima.
 • Zaštita našeg poslovanja i naših poslovnih interesa, uključujući u svrhu pregleda našeg kreditnog i prijašnjeg iskustva, sprečavanja prijevara i naplate duga.  To je potrebno za zaštitu naših legitimnih interesa u sprječavanju kriminalnih aktivnosti kao što su prijevara ili pranje novca, kako bi se osiguralo da se naša web stranica i usluge ne zloupotrijebe i da naše poslovanje bude zaštićeno. Takve ćemo provjere provoditi samo ako to dopušta zakon.
 • Komuniciranje s našim poslovnim savjetnicima i pravnim zastupnicima.  To je potrebno za naše legitimne interese u dobivanju pravnih ili profesionalnih poslovnih savjeta, a vaše ćemo osobne podatke pružiti, ako je potrebno, na najmanju moguću mjeru i anonimnu, kad god je to moguće.
 • Dijeljenje osobnih podataka s trećim stranama (u daljnjem tekstu naši pod procesori) koji su s nama povezani u vezi s pružanjem usluga poput:
  • Usluge dostave
  • naši poslovni partneri u IT i infrastrukturi,
  • kompanije povezane s kapitalom,
  • oglašivački partneri.

To će biti potrebno za naš legitimni interes za učinkovito upravljanje i upravljanje našim poslovanjem, za poštivanje zakonskih obveza koje nas vežu ili za naše izravne marketinške svrhe. Kada dijelimo vaše osobne podatke, to ćemo činiti dosljedno na osnovu potrebe za znanjem, podložnim odgovarajućim ograničenjima povjerljivosti, anonimno, u najvećoj mogućoj mjeri, i to samo u mjeri u kojoj je to nužno potrebno za bilo koju od ovih svrha.

 • Ostvarivanje naših zakonskih prava i poštivanje zakona, propisa i drugih zakonskih zahtjeva.  To je potrebno za naš legitimni interes u zaštiti poslovanja i provođenju ugovornih i drugih zakonskih prava te osiguravanju fizičke, mrežne i informacijske sigurnosti i integriteta. Pored toga, potrebno je zbog našeg legitimnog interesa osigurati siguran IT sustav i mreže, uključujući izradu sigurnosnih kopija i arhiviranja, sprečavanje zlonamjernog softvera, virusa, grešaka ili drugog zlonamjernog koda i sprječavanje neovlaštenog pristupa našim sustavima i bilo kojeg oblika napada ili oštećenja našeg IT sustavi i mreže.
 • S obzirom na zahtjeve za objavljivanjem i u slučaju prodaje ili kupnje posla i / ili imovine , bilo stvarnih ili potencijalnih. To je potrebno za naše legitimne interese u prodaji i / ili osiguravanju i promicanju uspjeha našeg poslovanja.
 • U statističke i istraživačke svrhe . Mi ćemo anonimno obraditi podatke i iskoristiti ih za legitimne interese obrade osobnih podataka u istraživačke svrhe, uključujući istraživanje tržišta, bolje razumijevanje naših kupaca i prilagođavanje naših proizvoda i usluga vašim potrebama.
 • Za potrebe oglašavanja i uz vaš pristanak u svrhu e-oglašavanja, da vas informiramo o našim uslugama, vijestima, događajima i da vam ponudimo naše usluge i druge oblike e-oglašavanja.

Kada obrađujemo vaše osobne podatke na temelju vašeg pristanka, svoj pristanak možete u bilo kojem trenutku povući slanjem zahtjeva na sljedeću adresu e-pošte: info@moja-korpa.com. Datum efektivnog otkazivanja je 30 dana od dana kad smo primili vaš zahtjev.

Kada je "legitimni interes" zakonska osnova za obradu?

Osnova za obradu podataka može biti i legitimni interes u ostvarivanju legitimnog poslovnog interesa prodavatelja ili trećih strana kao kontrolora osobnih podataka. Kontrolor će obrađivati ​​osobne podatke na temelju legitimnog interesa samo u svrhe definirane u ovim uvjetima i drugim dokumentima koji uređuju određeni ugovorni odnos.

Kada obrađujemo osobne podatke na temelju legitimnog interesa, obrađujemo samo one podatke potrebne za postizanje svrhe i poduzimamo odgovarajuće zaštitne mjere za zaštitu osobnih podataka.

Kome pružamo osobne podatke?

Pored nas, vaše osobne podatke mogu koristiti i naši ugovorni partneri i povezane stranke koje su nam potrebne za obavljanje naših usluga:

 • pružamo usluge dostave s informacijama koje su im potrebne za prijevoz i narudžbu,
 • ako vaša narudžba uključuje proizvode koji su na skladištu kod dobavljača, pružamo mu informacije potrebne za pripremu pošiljke s vašom adresom dostave i sadržajem narudžbe,
 • dobavljači i ovlašteni serviseri, u slučaju pritužbi ili problema u kojima nam je potrebna njihova suradnja, rješavaju se putem nas,
 • davatelji plaćanja (poput Paymill, Paypal, Minimax),
 • ovlaštene institucije, ako to zahtijeva zakon (sud, itd.),
 • uz vaš pristanak, vaše podatke putem kolačića prenosimo trećim osobama.

Svi su partneri koji imaju pristup osobnim podacima dužni paziti u skladu sa zakonom. Omogućujemo im samo informacije potrebne za uspješno okončanje narudžbe, prodajnog postupka ili druge aktivnosti. Vaše podatke ne dijelimo s neovlaštenim trećim stranama.

Koliko dugo obrađujemo vaše osobne podatke?

Prodavatelj će obrađivati ​​vaše osobne podatke u mjeri potrebnoj za svrhe u kojima se podaci obrađuju. Informacije ćemo zadržati samo onoliko dugo koliko je potrebno za nastavak ispunjavanja ugovornih i zakonskih obveza ili za naše legitimne interese, kada imamo obvezu nastaviti obrađivati ​​vaše zapise u svrhu evidencija koje vode primjenjivi porez i računovodstvo zakonodavstvo i kad mi zatražimo da nastavimo s obradom. Kolačići i podaci sadržani u kolačićima pohranjuju se u skladu s pravilima o uporabi kolačića.

Za više informacija o tome gdje i koliko dugo se pohranjuju vaši osobni podaci, kao i vaše pravo na brisanje i prijenos vaših osobnih podataka, molimo kontaktirajte: info@moja-korpa.com.

Kako štitimo vaše osobne podatke?

Poduzeli smo odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke i zaštitili ih od neovlaštene ili nezakonite uporabe ili obrade i od slučajnog gubitka ili uništavanja ili oštećenja vaših osobnih podataka. Te mjere uključuju:

 • načelo minimalne obrade podataka,
 • osposobljavanje našeg osoblja o važnosti povjerljivosti i očuvanju privatnosti i sigurnosti vaših podataka,
 • opredjeljenje za poduzimanje odgovarajućih disciplinskih mjera kako bi se utvrdila odgovornost kolega u privatnosti,
 • kontinuirano i sveobuhvatno ažuriranje i testiranje naših politika i mjera za zaštitu osobnih podataka,
 • Pažljiv i odgovoran odabir naših pod proizvođača,
 • korištenje sigurnih poslužitelja za pohranu vaših osobnih podataka,
 • zahtjev za dokaz identiteta bilo kojeg pojedinca koji zahtijeva pristup svojim osobnim podacima.

Želimo vas podsjetiti da prijenos informacija (uključujući osobne podatke) putem Interneta nije uvijek potpuno siguran. Ako nam pružite bilo kakve podatke putem Interneta (putem e-pošte, naše web stranice ili na bilo koji drugi način), to činite u potpunosti na vlastiti rizik. Ne možemo biti odgovorni za bilo kakve troškove, troškove, gubitak profita, štetu ugleda, odgovornosti ili bilo koji drugi oblik gubitka ili štete koju ste pretrpjeli putem prijenosa informacija putem Interneta.

Pomozite nam da zaštitimo vaše osobne podatke osiguravajući da su vaše korisničko ime i lozinka sigurni.

Koja su moja prava u vezi s osobnim podacima?

Našim kupcima i korisnicima pružamo svu podršku kojom mogu ostvariti niže navedena prava:

 • biti upoznat sa oblicima korištenja osobnih podataka,
 • uvid u sve informacije koje imamo o vama,
 • u nekim slučajevima možete iskoristiti i pravo na brisanje svojih osobnih podataka. Međutim, ako ste se registrirali kao korisnik i nikada niste poslali nijednu narudžbu, na vaš zahtjev moći ćemo vas izbrisati. Međutim, ako ste kupili od nas, imajte na umu da vaše podatke moramo čuvati u skladu sa zakonom,
 • na vaš zahtjev pružit ćemo vaše osobne podatke prikupljene elektroničkim putem,
 • razmotrit ćemo vaše prigovore na obradu vaših osobnih podataka,
 • možete prigovoriti na upotrebu ili obradu vaših osobnih podataka kada koristimo ili obrađujemo radi izvršavanja javnog interesa ako vaše osobne podatke obrađujemo radi naših legitimnih interesa, uključujući "profiliranje" (na primjer, predviđanje vašeg ponašanja na temelju osobnih podataka) podaci) na temelju bilo koje od ovih svrha,
 • Možete prigovoriti obradi vaših osobnih podataka u svrhe izravnog marketinga (uključujući bilo koju automatiziranu procjenu koju napravimo od vas ili bilo koje vaše značajke, ako su povezane s takvim izravnim marketingom) slanjem e-pošte na adresa info@rundasekunda.si tražeći da vam prestanemo slati marketinške poruke. Morate navesti vrstu poruka na koju se želite poništiti pretplatu.

Sva ostala prava mogu se ostvariti tako što ćete nas obavijestiti o svom zahtjevu preporučenim pismom na sljedeću adresu e-pošte: info@rundaekunda.si s atribucijom  Osobni podaci  -  predmet , a  predmet je  jedno od zajamčenih prava:  pristup, dopunjavanje, ispravak, ograničenje obrade podataka, blokada obrade podataka, brisanje osobnih podataka, prigovor na obradu podataka, prijenos podataka.

Promjene Pravila o privatnosti

S vremena na vrijeme možemo promijeniti svoju politiku privatnosti i o tome ćemo vas obavijestiti. Nastavljajući pristup našoj web stranici na ili nakon ovog datuma, prihvaćate da će biti obvezana novom verzijom naše politike o privatnosti.

Kada namjeravamo vaše osobne podatke koristiti u novu svrhu, pružit ćemo vam podatke o toj svrsi i sve druge relevantne podatke prije upotrebe vaših osobnih podataka u tu novu svrhu.

Povjerenik za informacije

Ako smatrate da se vaši osobni podaci pohranjuju ili obrađuju na drugi način suprotno važećim propisima koji reguliraju zaštitu osobnih podataka, imate pravo podnijeti žalbu Povjereniku za informacije Republike Slovenije.

Prijenos podataka u treće zemlje

Davatelj usluga u pravilu ne prenosi osobne podatke korisnika u treće zemlje. U slučajevima kada pružatelji usluga trećih pružatelja usluga i pružanje njihovih usluga kontroloru ili korisnicima mogu biti podložni obradi osobnih podataka, vlasnik usluge to će dopustiti pod  uvjetima utvrđenim u Općoj uredbi (GDPR) - posebno korištenjem odgovarajuće zaštitne mjere u skladu s Općom uredbom - GDPR

Kada prenosimo vaše osobne podatke izvan Europskog gospodarskog prostora, to ćemo učiniti nakon pažljivog pregleda odgovarajućih pravnih osnova i zaštitnih mjera, poput: - politika zaštite podataka poznatih kao "obvezujuća poslovna pravila" ili "BCRs", - standardne ugovorne klauzule, - odobrila Europska komisija ili Povjerenik za informacije i odobrila Europska komisija u skladu s relevantnim zakonom; - Kodekse ili kodekse ponašanja koje je sastavila udruga ili drugo tijelo koje je odobrio Povjerenik za informacije; EU-US Privacy Shield) ili - ako to dopušta Povjerenik za informacije ili ugovorne klauzule između upravljača ili obrađivača podataka i kontrolera podataka,obrađivačima ili primateljima osobnih podataka u trećoj zemlji ili međunarodnoj organizaciji.

Promjene u vašim osobnim podacima

Obavijestite nas o svim promjenama vaših osobnih podataka koje držimo o vama kako bismo ih održavali točnim i ažurnim.

Širenje podataka i posljedice

Pri pružanju usluga internetske trgovine prodavatelju su potrebne samo informacije potrebne za obavljanje usluga ili za sklapanje ugovornog odnosa o prodaji robe i usluga. Ako korisnik ne dostavi podatke ili ih prodavac ne može dobiti, prodavatelj može odbiti zaključiti ugovor ili odustati od ugovora.

PRAVILA KUĆA

Što su kolačići i zašto su potrebni?

Kolačići (eng. Cookies) su male tekstualne datoteke pohranjene u web pregledniku ili na tvrdom disku uređaja koji korisnicima omogućavaju pristup internetskoj trgovini. Uz njihovu pomoć naša web stranica pamti korisničke postavke, postavke i iskustvo, što štedi vrijeme i čini pregledavanje web stranica učinkovitijim i ugodnijim.

Kolačići su ključni za pružanje web-usluga prilagođenih korisnicima. Najčešće značajke e-trgovine uključene u našu internetsku trgovinu ne bi mogle biti bez kolačića. Interakcija web stranica s kolačićima brže je i lakše uz pomoć kolačića. Kolačići su vremenski ograničeni.

Kako na našoj web stranici koristimo kolačiće?

Vaš preglednik kontrolira i upravlja kolačićima. Korisnik može ograničiti ili onemogućiti pohranu kolačića.

Kolačići se preuzimaju na računalo korisnika kada posjećuje web mjesto i obično sadrže:

 • ime kolačića i poslužitelj s kojeg je kolačić poslan,
 • život kolačića,
 • vrijednost (jedinstveni broj) kolačića.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće:

 • obavljati kupovinu i financijske transakcije u internetskoj trgovini,
 • da biste spremili svoje korisničke postavke kako košarica ne bi bila izbrisana i ne zahtijevamo da ponovno unesete svoju adresu e-pošte i zaporku,
 • da pratimo jamstva koja ste nam dali u skladu s ovim pravilima,
 • da osiguramo sigurnost, proučavanje i uklanjanje pogrešaka ili nedostatke naše web stranice,
 • radi boljeg korisničkog iskustva na web mjestu, posjetitelje prilagođavamo sadržajnom sadržaju na temelju prošlih posjeta dajući prednost atributima koje ste već tražili i prikazujući vam usporedivu ponudu,
 • prepoznati uređaj kojem pristupate iz internetske trgovine, što nam omogućava prilagođavanje prikazanog sadržaja na vašem uređaju,
 • nadzirati svoju posjetu, omogućujući vam da provjerite učinkovitost prikazivanja sadržaja i relevantnost svojih oglasa te da kontinuirano poboljšavate svoje web stranice.

Kako mogu postaviti kolačiće?

Neki se kolačići brišu čim zatvorite preglednik.  Ti se kolačići nazivaju sesijski kolačići ili privremeni kolačići, jer traju samo dok traje svaka sesija i više se ne pohranjuju nakon završetka sesije. Takvi kolačići obično sadrže samo identifikacijski kod koji može prepoznati samo web mjesto koje je kolačiće instaliralo.

Neki kolačići imaju određeni vijek trajanja ili valjanost. Pomoću njih se jasno vidi da ste se već prijavili na određenu stranicu ili da biste zadržali podatke o nekim postavkama, poput odabira jezika.

Koje vrste kolačića koristimo?

U našoj internetskoj trgovini koristimo  tri vrste kolačića:

Potrebni kolačići potrebni za pravilno funkcioniranje internetske trgovine i za nesmetan rad i komunikaciju s korisnicima internetske trgovine;

Kolačići za poboljšanje korisničkog iskustva potrebnog za brzo i učinkovito upravljanje web stranicama i prilagođavanje funkcionalnosti web stranice korisniku;

Analitika i kolačići za oglašavanje anonimno  mjere promet web stranice i prikupljaju podatke o upotrebi web mjesta kako bismo mogli poboljšati vaše korisničko iskustvo i pružiti vam personalizirane podatke na temelju nalaza.

Onemogućavanje web kolačića

Neki kolačići koje koristimo na našim web stranicama mogu se uskratiti promjenom postavki vašeg preglednika, ali to može ugroziti vašu mogućnost korištenja naših web stranica i neke ili sve funkcionalnosti web mjesta. 

Možete privremeno onemogućiti preuzimanje / spremanje web kolačića  upotrebom privatnog prozora ("anonimno") u vašem pregledniku. Privatno pregledavanje omogućuje vam pregledavanje interneta bez spremanja bilo kakvih podataka o stranicama koje posjetite na vašem web pregledniku.

 Možete kontrolirati i nadzirati trajno zatvaranje web kolačića (do sljedećeg posjeta ili ponovnog uključivanja) u vašem web pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića odaberite web preglednik koji koristite. Trajnim isključivanjem / brisanjem kolačića gubite mogućnost održavanja svojih osobnih postavki, statusa za prijavu, podataka o vašim mrežnim kupnjama, jer web stranica neće raditi ispravno i sa potpunom funkcionalnošću. Rad internetske trgovine bit će sporiji.

Koje kolačiće koristi internetska trgovina?

Kolačići za hitne slučajeve

 

trajanje

opis

izvor

 

isAnAdult

1 godina

Potvrda da je posjetitelj stariji od 18 godina

Shopify

 

_orig_referrer_Cart

14 dana

Operacija košara

Shopify

 

_secure_session_id

1 dan

Navigacija stranicama

Shopify

 

cart_sig

14 dana

Kupnja usluga i predmeta / Postupak dovršavanja narudžbe

Shopify

 

cart_ts

isto

isto

isto

 

checkout_token

1 godina

Kupnja usluga i predmeta / Postupak dovršavanja narudžbe

Shopify

 

Secure_customer_sig

20 godina

Prijava korisnika

Shopify

 

Kolačići s iskustvom korisnika

 

trajanje

opis

izvor

 

_ga

2 godine

Jedinstvena identifikacija korisnika kako bi Google Analytics mogao pružiti korisne informacije o izvedbi

Google Analytics

 

_gat

1 minutu

Smanjuje broj zahtjeva poslanih u Google Analytics

Google Analytics

 

_gid

1 dan

Jedinstvena identifikacija korisnika kako bi Google Analytics mogao pružiti korisne informacije o izvedbi

Google Analytics

 

_landing_page

14 dana

Korisnički unos podataka

Shopify

 

_orig_referrer

isto

isto

isto

 

_S

30 minuta

Povezivanje više skeniranih stranica u jednom posjetu

Shopify

 

_shopify_s

isto

isto

isto

 

_shopify_sa_p

isto

isto

isto

 

_shopify_sa_t

isto

isto

isto

 

_shopify_fs

2 godine

Povezivanje stranice unosa i jedinstvenog broja

Shopify

 

_shopify_y

isto

isto

isto

 

_y

isto

isto

isto

 

Tracked_start_checkout

1 godina

Analiza podataka za snimanje postupka dovršetka narudžbe

Shopify

 

Analitički kolačići

 

trajanje

opis

izvor

 

_gac

NA

Kolačići za oglašavanje na Google oglasnoj mreži

Google

 

_gads

NA

Kolačići za oglašavanje na Google oglasnoj mreži

Google