Dostava – moja-korpa.com
Menu

Besplatna dostava za narudžbe iznad 35 KM - Email: info@moja-korpa.com

Dostava

Dostavu artikala vršimo besplatno našim vozilima iz distributivnih centara u Kreševu, Sarajevu, Tuzli, Bihaću, Mostaru, Banja Luci i Bijeljini, od ponedjeljka do petka izuzev praznicima.

Dostavu vršimo besplatno i putem brze pošte.

Obavezujemo se isporučiti sve naručene artikle koje u trenutku narudžbe imamo na stanju. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih artikla, o tome ćemo Vas obavijestiti putem e-maila ili telefonski, radi dogovora o zamjenskom artiklu ili otkazivanja narudžbe za artikl koji nemamo na stanju.

Nakon potvrde narudžbe, isporuka se vrši u roku od 24-48h. Prodavač ne odgovara za kašnjenje u isporuci ili za oštećenja ambalaže nastala u transportu. Molimo Vas da pregledate primljenu robu prilikom isporuke i odmah stavite primjedbu dostavljaču o bilo kakvim nedostacima ili oštećenjima. Zajedno sa dostavljačem sačinit ćete zapisnik o oštećenju pošiljke. Primjedba za vidljive nedostatke mora se podnijeti odmah prilikom predaje pošiljke, a što se posebno odnosi na primjedbe na isporučenu vrstu i količinu artikala. Naknadne reklamacije na količinu i vrstu robe neće biti uvažene. Naknadne reklamacije na količinu i vrstu robe neće biti uvažene. Pismeni prigovor zbog skrivenih nedostataka mora se podnijeti u roku od 8 dana od dana prijema pošiljke.

Pridržavamo pravo na dulje vrijeme isporuke, u slučaju objektivnih razloga, tehničkih ili drugih grešaka u postupku narudžbe i u slučaju više sile. U takvim slučajevima, obavezujemo se obavijestiti Vas putem e-maila o kašnjenju isporuke.

Ako imate dodatnih pitanja, možete nas kontaktirati na info@moja-korpa.com ili telefon 081 920 777.